9 Mayıs 2010 Pazar

Ankaragücü 0 - Fenerbahçe 3



15 gün önceden gerilim, kardeş klup için yeneceğiz açıklamaları, internetten satılan biletler, 1 gün önceden oyuncularını telefonla almak isteyenler, maç öncesi futbolculara biber gazı... Sonuc 0-3!!! Mac sonu Gokcek acıklamaları Lugano kırmızı görmeliydi... Yeter ama ''Scary Movie'' de rakip olamaz bu komediye ''hot shot'' serisi de!!!

Dakika 2 Profesor Alex kontrol dışarı içeri derken uzak köşe ahhh.

Rotten, Spara, Hürriyet hop tam güç yüklen Mürsel.

Dakika 15 aaa orada olmayan adam(Guiza)doğru zamanlama yaptı kafa vurdu, olmadı.,

Dakika 16 Eski bi Fenerli, Delikanlı(Lugano)nın kanını akıtıyor sağlam dirsek! Bravo Kuddusi saklambaçta finaldesin.

Dakika 22 Profesor KR-ALEX'in kornerden gelen asistiyle,maçın ilk yarısının ve son haftaların en çalışkan adamı Topuz kafa, delikanlının matrixvari hareketi ve GOOOOL
0-1 Topuz performansını kilidi açan golle taçlandırdı.

Dakika 30 verilmeyen bariz ofsayt Ankaragücü golü sonrası Kuddusiye parmak sallayan Ozat?

Dakika 34 aman Ankaragücü kalecisi Serkan sektirmeee aman ohh gol değil!

İlk yarı biter Ankaragücünün gol pozisyonu yok!!!

İkinci yarı başlarken KR-ALEX kenarda şık takımıyla, Baroni sahada, Emre kaptan ve Alex'in pozisyonunda. (Soğuk algınlığı varmış ve çıkmak istemiş kaptan)

Dakika 45 Korner Emre kaleye keser mi gol geliyor derken, uzaak direkte orada olmayan adam kafa vuruşu ve Serkan yapma etme eyleme... 0-2 Guiza'dan yenilen gol zaten bi takımı yıkmaya, travmaya sokmaya, oyundan soğutmaya yeter. Şok açıklamalar gelebilir maç sonrası: Belirlenemeyen numaralardan Guizanın gol atacağı haberi alınmış olabilir ŞOK ŞOK ŞOK... Guiza'ya bi kesim gol atması için prim mi verdi???

Dakika 66 son haftaların kayıp ismi Baroni ve kapak gol alt yapı borular sağlam döşendi, seneye kadar arıza çıkmaz Ankaragücü rahata bağla. (Ya da askeri düzende ''beni rahatta dinle'') 0-3

Dakika 70 Delikanlı yükseldi kafa az farkla. 4 kaçtı.

Dakika 71 Emre çık Deivid gir şimdi kaptan Selçuk!!! Son haftalarda fazlasıyla haketti.

Dakika 76 Bilica bile kendinde saatli bombalıktan çıkmış sadece bomba çıkarttı pozisyonu.

Dakika 77 Gökhan idmansız, sakat, var güç mücadele sonucu yorgun. Maç rahatta Ankaragücünün pili bitmiş, motivasyonu uzaklarda, Topuz mu uyarmalı, Gökhan mı söylemeli değişmeliyim diye? Yoksa kenardan birileri saha içini düşünmeli mi hala?

Son hafta, son düzlük, şampiyonluk koşusu haftaya biter kupa havaya kalkar...

Basın sakin...



Her tranfer dönemi 3 büyüklerle anılan Kuranyi Dinamo Moskova yolunda gözüküyor...

Oha Chelsea Gene mi Wi8an?



Chelsea 8 - Wigan 0

Şampiyon Chelsea...

F E N E R B A H C E



10 Hafta gol yememiş

İki ezeli rakibi yenmiş

1 adet işbirlikçiyi 3'lemis rahat geçmiş

varsın kupa gelmesin nazar boncuğu olsun zaten bağışıklığımız var...

hala şaibe demeye utanmayanlar insan mı? Demeli ama desen ne anlar?

Hayırdır



umıt ozat hayırdır ne bu hırs? Sampiyonluk mu gidiyor? Küme mi düşüyorsun? Prim mi gidiyor? Kaldı ki yardımcısın sen!!! FENERBAHCE KAPTANIYKEN elin burnunda şampiyonlar ligi maçlarından önce ''rakip çok güçlü işimiz zor'' açıklamalarını bilmesek, anlaşılacak. Tribune gidiyorsun, ikinci yarı baslıyor, hala kahır bela? Neyse hadi geçmiş olsun derdin neyse...

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Tebrikler



İlk yarıda son haftalara ragmen cok formsuz bi Fenerbahce vardı. Umutun 5. ve 17. dakikada kacirdigi inanılmaz iki gol ve 20. dakikadaki Trabzon ablukasına su molası yetisti. Gene Luganonun kestigi inanılmaz 3 top var ki aman... Buragın serbest vurusunu o guzellikte cıkartan Volkan. Emre ve Alexin etkisiz oyunu ilk yarıda farkı yarattı. İleride zaten ısrar edilen orada olmayan adam kafa topuna cıkarken bile zamanlama yapamıyor! İlk yarı sonunda istatistiklere bakıldıgında tehlike acıktı zaten Trabzon 12 sut - Fener 2 sut.

55. Dakikada orada olmayan adam ilk defa yaptıgı presle bi ise yaradı kaptıgı topta mac boyu etkisiz olan profesor kral Alex cok guzel aldı mukemmel attı 1-0. bu skordan sonra Trabzonun yuklenecegi ve geride acık verecegi kesindi ki 60. dakikada Colmanın topu direkten dondu. macın kırılma noktası ne Trabzonun kacırdıgı goller ne de Fenerin kesilen ataklarıydı. Macın kırılma noktası 1-0 a gore ayarlanmıs Emre Deivid degisikligiydi ki aynı dakikada Umutun golu geldi. Ezbere degisikligi onaylarsan gole aldırmadan mac kırılır. 1-0 a gore guzel bi degisiklikti evet ama artık golu yemissin bi bak bakalım. Bravo gene Daum. 74 te Deivid in volesi, 78 de Profesor Alexin ah cektirerek kacırdıgı pozisyon olmasa gene mac istedimiz sekle gelecekti ama olmayınca olmuyor. 78de gene Burak inanılmaz bir gol kacırdı ki akıllara zarar. Zaten 80 de Deividin bosalttıgı alan ve yorulan Gokhanın actıgı kanattan gelen Baytar skoru 2-1 e getirdi. Orada olmayan adam Guiza gene orada degilken hatta bırak hala orada olmasın ama bari 80 de golu yiyince reaksiyon ver al Gokhan Unalı veya Semihi yanına.Yok almaz, sıkıntılı Daum. Omer Urundul diyor ki artık mudahale edemiyor maclara Daum, ben hic bi zaman maca degisiklikle mudahale edebildigini gormedim ki? Milan macı hafızalardan silinmez bu alandaki best of'udur Daumun. Colmanın golu de Trabzon adına cilası oldu isin.

Evet sayın komplo teorisyenleri Aziz yıldırım Turk futbolunu yonetirken biz hala alamadık Turkiye kupasını ne ilginc degil mi? Utanmazsınız ki, yuzu olan insan utanır biliyorum siz hala konusmaya devam ediceksiniz cunku zavallılarsınız.

Canımız feda Fenerim Hep destek tam destek bence herkes donuste takımı alkıslarla havaalanından almalı ve gereken morali vermeli herseye ragmen. Bu Trabzon Kadıköy'den cıkamaz, cıkmamalı!!! Hepsi bir, biz tek sampiyonluk geliyor unutulmamalı!

Teorisyenler acıklama lutfen







El tavasıyla mutfaga girip bayram eden haftalardır Fener galip geldikce aglayan zırlayan komplo teorisyenleri simdi gene konusun bakalım! Acıklayın kupa nerde? Aziz Yıldırım Türkiye futbolunu yonetiyor ya!!!