22 Ocak 2010 Cuma

BOYLE OYNAYIN CIGERIMIZI YIYIN



Bunyamin Gezer Fenerbahce me saganak kart yağdırırken, Denizli rahattı. Ama FENERİM sen boyle oyna ne yagmur ne hakem ne camur ne rakip... Zeminin hali hic yakismiyor. Golde aslan payı olsada SEMİH in artık toparlanması lazım. Bilica bu takimin oyuncusu degil ama ne yazık ki yonetim defans transferi yapmamakta direniyor. Gokhan Unal iki mactir gosterdigi kisa sureli performansına ragmen bu takimda is yapacagini gosterdi. Forvette kalabalık oynayınca Guiza da mağdur olmuyor. Bana kalirsa macin kilit adami Ozer di. Girmesiyle sol kanadı cokertti. İkinci yarida sag kanatta islemeye baslayınca Denizli daha fazla direnemeyeceğini belli etti. Son soz boyle oynayın, boyle mucadele edin can feda...

4 yorum:

MuL€ dedi ki...

tek bişeye katılmıyorum..Bende maçı izlerken niye özer 11 başlamadı al artık şu özeri dedim durdum aldıktan sonra da çok kez kızdım özere saha bozuk olmasına rağmen çalıma kalktığı her anda topu kaybetmesıne ragmen ısrarla çalım denedi..sol kanadı çökertti lafına katılmam mümkün değil..gole kadar bence bugüne kadarki en etkisiz oyununu oynadı ama golde çabukluğu ile iyi sezdi pozisyonu ve yerinde olmasını bilerek attı golü..aynı şekilde gole kadar olmayan özer nasıl golü attıysa golü yiyene kadar denizli adına sahanın en iyisi özden golde saçmaladı..barajdan göremedi vs..ilginç bi maçtı herşeyiyle..takımın mücadelesi 10 numaraydı yalnız umut verdi.

Rosso Relativo dedi ki...

Sevgili MULE Ozer Belki cok top kaptiriyor ama bu cizgisini bozmazsa ilerde Alexi gecer. İlk yarida sadece soldan geliyorduk ama etkili olamazken, Ozerin girmesiyle, o bolgeyi gercek oyun bolgesi orasi olmamasina ragmen gercek bi sol acik gibi oynadi yipratti, denedi, zorladı, cizgiye indi, ceza sahasina kosular yapti ve golunu de atti. Tek dileğimiz onun da kendini bozmamasi artik. Santosun serbest vurustaki ustelik camur sahada vurusu cok guzel. Ozden ise bu yasinda artik tecrubesi ve performansı sayesinde verimli oluyor ama neden bu yasina kadar orataya cikamadiginida baraj hatasi ve yedigi golle belli etti.

MuL€ dedi ki...

tabikide sonuçta özer daha genç ve bu topları kaybede kaybede geliştirecek kendini ona sözüm yok..kendini bozcagına da hiç süphem yok konusmaları falan cok yerınde cunku ..santosun cıkısını zevkle ızlıyorum zaten..özden içinse anelkanın faulle attıgı golden sonra bi burukluk var içimde hepsı o ;)

Rosso Relativo dedi ki...

Ozden de Anelkayla beraber hatirlaniyor bak :) Daha kac futbolcuya nasip olur ki :)))