9 Mayıs 2010 Pazar

Ankaragücü 0 - Fenerbahçe 3



15 gün önceden gerilim, kardeş klup için yeneceğiz açıklamaları, internetten satılan biletler, 1 gün önceden oyuncularını telefonla almak isteyenler, maç öncesi futbolculara biber gazı... Sonuc 0-3!!! Mac sonu Gokcek acıklamaları Lugano kırmızı görmeliydi... Yeter ama ''Scary Movie'' de rakip olamaz bu komediye ''hot shot'' serisi de!!!

Dakika 2 Profesor Alex kontrol dışarı içeri derken uzak köşe ahhh.

Rotten, Spara, Hürriyet hop tam güç yüklen Mürsel.

Dakika 15 aaa orada olmayan adam(Guiza)doğru zamanlama yaptı kafa vurdu, olmadı.,

Dakika 16 Eski bi Fenerli, Delikanlı(Lugano)nın kanını akıtıyor sağlam dirsek! Bravo Kuddusi saklambaçta finaldesin.

Dakika 22 Profesor KR-ALEX'in kornerden gelen asistiyle,maçın ilk yarısının ve son haftaların en çalışkan adamı Topuz kafa, delikanlının matrixvari hareketi ve GOOOOL
0-1 Topuz performansını kilidi açan golle taçlandırdı.

Dakika 30 verilmeyen bariz ofsayt Ankaragücü golü sonrası Kuddusiye parmak sallayan Ozat?

Dakika 34 aman Ankaragücü kalecisi Serkan sektirmeee aman ohh gol değil!

İlk yarı biter Ankaragücünün gol pozisyonu yok!!!

İkinci yarı başlarken KR-ALEX kenarda şık takımıyla, Baroni sahada, Emre kaptan ve Alex'in pozisyonunda. (Soğuk algınlığı varmış ve çıkmak istemiş kaptan)

Dakika 45 Korner Emre kaleye keser mi gol geliyor derken, uzaak direkte orada olmayan adam kafa vuruşu ve Serkan yapma etme eyleme... 0-2 Guiza'dan yenilen gol zaten bi takımı yıkmaya, travmaya sokmaya, oyundan soğutmaya yeter. Şok açıklamalar gelebilir maç sonrası: Belirlenemeyen numaralardan Guizanın gol atacağı haberi alınmış olabilir ŞOK ŞOK ŞOK... Guiza'ya bi kesim gol atması için prim mi verdi???

Dakika 66 son haftaların kayıp ismi Baroni ve kapak gol alt yapı borular sağlam döşendi, seneye kadar arıza çıkmaz Ankaragücü rahata bağla. (Ya da askeri düzende ''beni rahatta dinle'') 0-3

Dakika 70 Delikanlı yükseldi kafa az farkla. 4 kaçtı.

Dakika 71 Emre çık Deivid gir şimdi kaptan Selçuk!!! Son haftalarda fazlasıyla haketti.

Dakika 76 Bilica bile kendinde saatli bombalıktan çıkmış sadece bomba çıkarttı pozisyonu.

Dakika 77 Gökhan idmansız, sakat, var güç mücadele sonucu yorgun. Maç rahatta Ankaragücünün pili bitmiş, motivasyonu uzaklarda, Topuz mu uyarmalı, Gökhan mı söylemeli değişmeliyim diye? Yoksa kenardan birileri saha içini düşünmeli mi hala?

Son hafta, son düzlük, şampiyonluk koşusu haftaya biter kupa havaya kalkar...

0 yorum: