18 Şubat 2010 Perşembe

Hedef



Hedef avrupa kupası değil, super lig olunca maliyet verimlilik hesapları ona gore yapılınca normal olarak karsılanması lazım sonucun, hatta bu hedefe gore baya basarılı bir sonuc... İlk dakikalarda henüz takım düzeni oturmadan yenilen şok golle geriye dusulmesine ragmen eğrisi doğrusuna denk geldi. Bir anlık içine Hagi kaçan Vederson hayatının golunu attı ve beraberlik geldi. Emre orta saha mucadelelerinde tek kaliyor her macta... Her macta bunun kavgasını veriyor takım arkadaslarıyla. Sonuc? Baroni, Selçuktan hiç bi farkın yok ki! Vederson bi mucize gerçekleşmediği sürece sol açık olamayacığına kendi bile emin ama Daum buna nedense kendi hayal dünyasında inanıyor. Santos futbola ne zaman döner muamma. Kral Alex asistlerine devam ediyor ama takım forvetsiz oynadığı için istatistiğe geçiremiyor... Emekli Denizi hala bu takımda tutanlar nasıl utanmıyor anlayamıyorum. Bu adam daha kaç maç bu takımı yakması lazım? Guiza düğünümde bile oynayamazsın. Yazık değil mi? Ayıp değil mi? Özer daha tecrübesiz ama takım savunması ve oyun disiplini konusunda çok yol alması gerekiyor. Teşekkürler Gökhan Gönül. Teşekkürler Emre. Bilica ilk goldeki hatasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya calıstı. Penaltı konusunda şanssızlığı avrupada da sürüyor takımın. Bu takımın penaltı kzanaması için heralde ceza sahasında hayati tehlike atlatması gerekiyor. Emrenin yedigi tekmenin hakkı kırmızı kart olmalıydı. Hakem kartlarında ev sahibine daha toleranslı davranmış olmasına rağmen, zaten gerekli mucadele verilmedi ki sahada... Bir iki sözde EDEN HAZARD için; FM oynayanlar zaten kendisini yakından tanıyor. Biraz daha Lille de pişmesi ve gelişmesi gerekiyor. Onu izlemek ilerde daha büyük bir zevk olacak.

2-1 ikinci mac için avantajlı skor özellikle rakibin futbolu kıyas alındığında ama kime güvenerek? Genede tur inancı suruyor.

2 yorum:

ben buradayim dedi ki...

Ne diyorsun sen ya! "Bir anlık içine Hagi kaçan Vederson..." ilk defa değil herifin böyle şut çekmesi. Hatta durmadan deniyor. Ne diyorsun sen ya!

Rosso Relativo dedi ki...

Bir anlık cunku sahada kendisini bir daha ne mucadele ne fizik ne de teknik anlamda goremedigime inaniyorum. Sutu değil zaten ilk defa olan isabeti... Gercekten uzun yıllar akıllardan cıkmayacak bi gol oldu. İnsallah turu aralayan gol olarak kalır akıllarımızda ikinci mactan sonra.