5 Mayıs 2010 Çarşamba

Tebrikler



İlk yarıda son haftalara ragmen cok formsuz bi Fenerbahce vardı. Umutun 5. ve 17. dakikada kacirdigi inanılmaz iki gol ve 20. dakikadaki Trabzon ablukasına su molası yetisti. Gene Luganonun kestigi inanılmaz 3 top var ki aman... Buragın serbest vurusunu o guzellikte cıkartan Volkan. Emre ve Alexin etkisiz oyunu ilk yarıda farkı yarattı. İleride zaten ısrar edilen orada olmayan adam kafa topuna cıkarken bile zamanlama yapamıyor! İlk yarı sonunda istatistiklere bakıldıgında tehlike acıktı zaten Trabzon 12 sut - Fener 2 sut.

55. Dakikada orada olmayan adam ilk defa yaptıgı presle bi ise yaradı kaptıgı topta mac boyu etkisiz olan profesor kral Alex cok guzel aldı mukemmel attı 1-0. bu skordan sonra Trabzonun yuklenecegi ve geride acık verecegi kesindi ki 60. dakikada Colmanın topu direkten dondu. macın kırılma noktası ne Trabzonun kacırdıgı goller ne de Fenerin kesilen ataklarıydı. Macın kırılma noktası 1-0 a gore ayarlanmıs Emre Deivid degisikligiydi ki aynı dakikada Umutun golu geldi. Ezbere degisikligi onaylarsan gole aldırmadan mac kırılır. 1-0 a gore guzel bi degisiklikti evet ama artık golu yemissin bi bak bakalım. Bravo gene Daum. 74 te Deivid in volesi, 78 de Profesor Alexin ah cektirerek kacırdıgı pozisyon olmasa gene mac istedimiz sekle gelecekti ama olmayınca olmuyor. 78de gene Burak inanılmaz bir gol kacırdı ki akıllara zarar. Zaten 80 de Deividin bosalttıgı alan ve yorulan Gokhanın actıgı kanattan gelen Baytar skoru 2-1 e getirdi. Orada olmayan adam Guiza gene orada degilken hatta bırak hala orada olmasın ama bari 80 de golu yiyince reaksiyon ver al Gokhan Unalı veya Semihi yanına.Yok almaz, sıkıntılı Daum. Omer Urundul diyor ki artık mudahale edemiyor maclara Daum, ben hic bi zaman maca degisiklikle mudahale edebildigini gormedim ki? Milan macı hafızalardan silinmez bu alandaki best of'udur Daumun. Colmanın golu de Trabzon adına cilası oldu isin.

Evet sayın komplo teorisyenleri Aziz yıldırım Turk futbolunu yonetirken biz hala alamadık Turkiye kupasını ne ilginc degil mi? Utanmazsınız ki, yuzu olan insan utanır biliyorum siz hala konusmaya devam ediceksiniz cunku zavallılarsınız.

Canımız feda Fenerim Hep destek tam destek bence herkes donuste takımı alkıslarla havaalanından almalı ve gereken morali vermeli herseye ragmen. Bu Trabzon Kadıköy'den cıkamaz, cıkmamalı!!! Hepsi bir, biz tek sampiyonluk geliyor unutulmamalı!

0 yorum: