29 Kasım 2009 Pazar

Daum (Down) Sendromu



Ne oluyor, neler oluyor? İlk sekiz haftada devleşen Volkan gene eski formuna döndü saçmalamaya başladı. Papatyacı Carlos artık futbol oynamaktan vazgeçmiş. Önder'in zaten kariyeri bitmiş. Takım arkadaşlarını bile haşlayan, koşsanıza diye kafayı yiyen ama kimse tarafından alkışlanmayan hatta antipati koleksiyonu yapan Emre'de olmadığı zaman, hiç oynatmadığın oyunculara da sarıldığında orta sahanın çökmesi hiçte yadırganacak bi sonuç değil. Zaten defansın sen dahil kimseye güven vermiyor. Bu ne rahatlık? Dünya elime, minare gönlüme! Ne olacak ki takım bu maçtan sonra da çeker yarın 30 şınavını, haftaya oynayacak kadroda belli nasılsa...

Hırstan ve kazanma isteğinden yoksun futbolcular suçsuz değil demek imkansız bu mağlubiyetlerde ama her maç öncesi kendini küçültüp rakibi dev yapan Herr Daum ve bu sezon her ne hikmetse yanında ramazan topu patlasa reaksiyon vermeyen yönetim suç ortağı değil mi? Herr Daum sen performansa göre hakedene bu formayı vermeyip, bazı oyuncuları yok sayıp, kafana göre forma dağıtırsan kimse tabii ki vursan duymaz, yaksan yanmaz, sende öyle kenardan puflarsın anca! Acaba örnek olacağım diye sessizlik, tepkisizlik yemini eden yönetim Kasımpaşaya hemde 3-1 ve taraftarsız olarak, tarihi hezimetten kurtulduğumuzu farkedebildi mi?

2 yorum:

MuL€ dedi ki...

maçı elde olmayan sebeplerle izleyemedim.Bi ara kadıköye gidip stada yakın biyerlerde hani seyircisiz şimdi cafeler daha bi dolu olur bizim taraftarla diyerek izlemeyi düşündüm iyi ki gitmemişim.Sanırım bu tepkisizlik devam eden liderliğin sayesinde oluyo.Liderlik yitirilince bakalım neler olcak.

Rosso Relativo dedi ki...

evet mule iyiki izleyememişsin. yoksa bu sezon başka maç izlememeye yemin edebilirdin.