5 Aralık 2009 Cumartesi

Bravo Herr Daum Yıldırım



Klubun hakkını savunan yok, varsa yoksa kart,hat... Sen kart sat, hakemler seni biçsin, ama doğruya ses etme sonuçta onlarda hat alabilir, potansiyel müsteri endüstriyel futbolda! Sen topunu oyna, isterse sekiz penaltını vermesinler, sen futbol oynamıyorsun ki! San Marino gibi kapan kontra atak oyna! Burası Köln değil Herr Daum yeter ya yeter. Artık söz kalmadı ki söylenecek.

Aciz yönetim, demirörenle çekişmeye başladı. Taraftarı düşünen yok. Futbolculara bakan yok. Futbolcuların isteği, dermanı yok. Kazım derbi öncesi saçmalar kendini attırıp alem yapıp takla atar, Santos zaten Türkiye'yi tanıdı futbolu bıraktı. Önder duşakabin yumruklar. Carlos gitcem diye ağlar. Volkan dersle alakam yok diyip gömleği pantolon üstüne salan liseli. Guiza ''homesick'', Boral, Selçuk, Wederson, Deniz, Bekir oynatmıyacağını zaten biliyor ve sen bide kendini kurtarsın diye medet umuyorsun. Semih'te artık futbolu bıraktı. Zaten Bilica'nın potansiyeli belli. Topuz neci belli değil. Gökhan Gönül'de zaten kendine güven hastalığı var, sağ kanadı adama tek başına bırakıyorsun O'da hedef tahtası oluyor. Takımın en iyisi, tek mücadele eden adam, sene başında beğenilmeyen kapı kapı dolaştırılan delikanlı LUGANO. Al sana çakma avrupa takımlarını yenen UEFA lideri FENERBAHÇE. Böyle pazarlada kart satışların düşmesin. Bu Daum klube kedi girse savunmaya çekilecek artık. Neyse Daum olmazsa seneye Aragones'i çağırırız gene ne olacak ki! Dört sene şampiyonluk sözü verilip kurulan kadro da zaten ortada. Oyuncak değil ki bu klup.



Hiçbişey akıl alır gibi değil. Endüstriyel futbol gereği 3-5 senelik kalkınma planı ve şampiyonlar belli de biz senaryoları mı izliyoruz anlayamıyorum ki? Neye bu rahatlık, neden bu genişlik, nasıl bu disiplinsizlik? Bu arada Önder'e de geçmiş olsun. Nedendi, nasıldı, cezadan önce insani olarak geçmiş olsun denirdi ama ülkemizde ve medyamızda buda artık değişik bir hal almış. Milli formasınada kavuşmuşken, favori teknik adamı da klupteyken Önder ortada yok. Bu da ayrı bir muamma! Tabi klup boş durur mu? Santos, Kazım alem yapsın, Carlos gideceğim diye ağlasın, Semih, Baroni kavga etsin, forvetlerin seni sallamasın antrenör tartaklasın, hadi onu da bırak forvetim diye gezerken gol atmasın, sen yakala da Önder'e cezayı yapıştır. Sahipsiz değil mi? Aferin.

5 yorum:

oBüS dedi ki...

Aziz Yıldırım bu kadar olmsuzluk ortada iken ve artık kapalı kapılar arkasında saklanıp, inkar edilemeyecek kadar ortalığa dökülmüşken boş duramazdı. Gündem değişmesi gerekiyordu. Hemen en başarılı olduğu ikinci işi yaptı "istifa etmek". Keşke birinci başarılı olduğu işe geri dönse. Hadi Aziz Bey Daum ve Tanjeviç'i alıp inşaata gidin. Takılın orada 3-5-8 oynayın. Bıktırdı yalan istifalarınız, palavra tehditleriniz, gündem değiştirip suçu başkalarına atma huyunuz. Suçlu sizsiniz.

Rosso Relativo dedi ki...

Neyin peşinde olduğunu ne yaptığını kendide bilmiyor ki! Bırakır klupler birliğini o nedemekse zaten bir anlamı ve ehemmiyeti var mı bilmiyorum, iki maçta kapanıp kontra atakla maç alırız gene herşey unutulur bu balık hafızasıyla. Aziz gene kral olur. Yaşasın Fener kart ölsün taraftar...

The Last dedi ki...

hah şimdi naneyi yedik.
1- istifa etti
2- savaş ilan etti

Sonuç belli 3 sene üst üste şampiyon olacaktık ama engellediler! Ya arkadaş sen necisin orada? Ağlama duvarı mı orası?

Başkanlığı bırak sayın Yıldırım, hakkımızı savunacak birileri mutlaka çıkar. Siz sürekli gündem değiştirin.

Rosso Relativo dedi ki...

Ne yaptıki bu sene zaten bişey yapmadı ki bişeylerin arkasına saklansın. Seçimi de kazandı yatıyor. Bilica, Bekir, Baroni mi bu takımı düzlüğe çıkaracak geçen seneden farklı. Ha pardo bide Daum vardı değil mi Çanakkale geçilmez Daum bizden başka bi Köln alıyo O da Bayerni yenmek için...

Adsız dedi ki...

chemedya yazmış : "Tüm başarısızlığı federasyona ve hakemlere yıkarak Fenerbahçe ancak kendisini kandırır."
Harika bir tespit.

11 yıldır herkes suçlu, hoca, oyuncu, basın, taraftar, federasyon, hakemler, rakipler. Dünyanın tek suçsuz günahsız insanı St.Yıldırım. Yeter artık. Kandırmayın insanları.

http://anfa1907.blogspot.com/2009/12/lutfen-brakn-artk-fenerbahcenin-haklarn.html