6 Aralık 2009 Pazar

Uzay Yolu



Önder olayı, klubun açıklamaları ve peşine gelen Eskişehir mağlubiyeti bardağı iyice doldurdu. Bunu sayın başkanda farketmiş olacak ki. Bazı şeylerden feragat edip, bazı kesimlere cephe alarak gene don kişot rolune büründü. Açıklamaya bak ''savaş başladı'' Ne savaşı? III. Dünya savaşı mı? Sen bugune kadar gasplara, tecavüzlere ses çıkarma, duyma, görme şimdi savaş başladı. Tahrik et tribünleri.



Önce bi bakalım geçen sene takım dipte sefilleri oynuyor. Taraftar illallah demiş. Kurumsallaşma tamam, artık sportif başarı diyorsun. 3 sene üstüste kesin şampiyonuz diyorsun. Geçen sene sürünen kadrodan farkın inat uğruna paralar saçtığın, Demiröreni bir başka saçma transferden kurtardığın Topuz, sakız Santos, anadolu kluplerinde bile anca ilk 11 oynayacak bu formayı kaldıramayacak Bekir, Santosun bonusu Baroni, Özer zaten futbolu unuttu. Bekir'i alacaksan bırak Yasin kalsın daha iyi. Bilica futbolunun son deminde büyük kulube gelmiş kendini geliştirmeye çalışıyor. Alınan bu futbolculara rağmen harcanan para gene abartı. Oynadığı yıllara rağmen hiçbir artı gelişme göstermeyen Selçuk hala bu klupten para kazanıyor. Ali Bilgin hala orada oturuyor. Bari Burak'la, Emreciksin de otursaydı onları neden gönderdin ki? Kadronda ki gerçek 2 futbolcuyu da yönetimin kendi yok etmeye çalışıyor. Lugano'yu kapı kapı dolandırıp zorla imzalıyorsun, son günde. Takım için sahada canını dişine takan Emre'yi klupte savunan yok. Israrla Fenerbahçe evladıyım diyen Semih zaten kaybedildi. Geçen sene Brezilya carteline takılan Aragones yalnızları oynarken, zaten ses çıkartmadın bir de üstüne Kölnden başka talibi olmayan Daum'u, kendi kovduğun Daum'u gene kurtarıcı diye geri getirdin. Bi harcanmayan öz değer Aykut Kocaman kalmıştı. O da kukla gibi ortaya atılıyor. Görevinin misyonunun ne olduğunu kendi dahil bilmiyor. Volkan Ballı nerede? O ne kusur işledi ki acaba! Görüyorsun saha içinde olay var. Sezon başından beri Emre saha içinde milleti azarlıyor. Koşmuyorlar diye maç içinde gırtlağına yapışıyor. Olayla alakalı bir Allahın kulu yok. Koşmayanlara Emre'nin mi kızması gerekiyor. Sanki bir terslik var değil mi? Dün gelen Baroni sahada Semihi azarlıyor. Gene karışan yok. Kazım tweeterda geziyor gece yarıları, sahada uyukluyor. Tweeterdan arta kalan zamanında Santos'la İstanbul Attack gibi İstanbul gecelerine akıyor. Mc Rae'ye özeniyor. Çıt yok. Önder kadroya alınmamış. Gidip kendini kesiyor. Neden götürmüyorsun ki Eskişehir'e. 18'e al alma herkesi topla götür. Rize'de stat açılışına götürmedin mi tam kadro kenarda oturmadı mı herkes? Volkan kendini gene yitirdi toplayan yok. Guiza antrenör tartaklıyo gene giyiyor bu formayı. Peki Tomas'ın suçu neydi, orta sahana kızıp formayı fırlatırken suçlu bulduğun?



Bu neyin yoluydu bilmiyorum. Sezon başından beri katledilip, göz yumduğun. Kulupler Birliği başkanısın diye ses çıkartmadığın. Neyin yolundaysan artık oraya git istersen. Kulupler Birliği başkanlığı mı, Federasyon başkanlığı mı, UEFA mı, FIFA mı, Ayda da su bulundu Uzay Federasyon başkanlığı mı nereyi istiyorsan oraya! Zira artık Fenerbahçe'nin sana küçük geldiği aşikar. Artık kimin dünyasını kurtaracaksan oraya git istersen... Biz nasıl olsa bu kulube aşığız Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu gelsin. Berbat olsada onuda çekeriz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

takımın sorunu belli aslında, kaç senedir süper ligde bir tek bizde olan koşmama, mücadele etmeme, ruhsuz isteksiz futbol, maç seçme gibi garip huyları olan bir klup olduk. bunun sebebide Brezilya Rahatlığı denen hastalıktır, kaç tane hoca gönderdin, kaç tane futbolcu gönderdin ne değişti ? Bakınız son 5 senede kaybettiğimiz bütün maçlar mücadele etmemekten kaybedilmiş. İşi mücadele etmek olan ve bu işten hiç birimizin rüyamızda göremeyeceğimiz paraları kazanan adamların mücadele etmemesini de anlamış değilim. Takımdaki brezilya ekolünden kurtulmadığımız sürece bu filmleri daha çok seyrederiz.

Başkanda bu rahatsızlığı görmüş olacakki sezon başında rakibini öpen takım kuracağız dedi, ama kurduğu takıma bakarsak bu işten hiç anlamadığını görürüz, sorunu bilip çözüm bulamıyosan bırak bilen yapsın derim.

devre arasında guiza, santos, carlos,deivid kesin gönderilmeli ve avrupadan mücadele gücü yüksek futbolcu alınmalı.